.

Βασίλης Νανόπουλος: Δεν αποδεχομαστε το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών (video)


Σεβόμενοι τους νόμους και τους θεσμούς, τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, με την ανακήρυξη του Πρωτοδικείου Κορίνθου, δώσαμε χθες, Κυριακή 31.8.14, τον προβλεπόμενο όρκο.
Όπως έχουμε προαναγγείλει, δεν αποδεχόμαστε ότι το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών την ημέρα των εκλογών αντιστοιχεί στην επιλογή του εκλογικού σώματος και θα προσφύγουμε  στο αρμόδιο Δικαστήριο – Εκλογοδικείο, με την έκδοση της απόφασης του οποίου  ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθούμε αναδεικνυόμενοι Δημοτική Αρχή.
Η καθυστέρηση της προσφυγής μας οφείλεται στην αντίστοιχη καθυστέρηση ανακήρυξης από το Πρωτοδικείο Κορίνθου η οποία έπρεπε να προηγηθεί.
Μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης θα τιμήσουμε από τη θέση της Αντιπολίτευσης το θεσμό της Αυτοδιοίκησης.
Θα τιμήσουμε την αγάπη και εμπιστοσύνη όσων μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους για τον αγώνα που έδωσαν μαζί μας.
Θα εργαστούμε για το καλό όλων των Κορινθίων, βάζοντας ψηλά τον πήχη του διαλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας από όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Βασίλης Νανόπουλος – Συμμαχία Πολιτών
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger