.

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αρκαδία


Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, προσήχθησαν είκοσι τρία (23) και Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε ενενήντα έξι (96) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα δύο (72) παραβάσεις
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή έγινε έλεγχος σε εκατόν εξήντα δύο (162) της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (2.9.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα δύο (162) άτομα εκ των οποίων εκατόν τριάντα οκτώ (138) ήταν ημεδαποί και είκοσι τέσσερα (24) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα έξι (96) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και επτά (7) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

• Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

• Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα επτά (57) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και τέσσερις (4) παραβάσεις περί κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger