.

Ξεκινά ο τρίτος κύκλος κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου


Και αυτό το καλοκαίρι, για έκτη συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει θερινά τμήματα κολύμβησης για παιδιά. Ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 ξεκινά ο Γ ́ κύκλος κολύμβησης.

Τα τμήματα κολύμβησης απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το νερό και να μάθουν βασικές τεχνικές κολύμβησης. Στόχος είναι στο τέλος του καλοκαιριού όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής μας να φωνάξουν με υπερηφάνεια:

«Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια!»

Παράλληλα γίνονται σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby swimming). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό, καθώς και στην εκμάθηση και ανάπτυξη βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού. Το παιδί μέσα στην ασφαλή αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά, μαθαίνει να κολυμπά και να κάνει βουτιές από μωρό, αλλά ταυτόχρονα γυμνάζεται, δυναμώνει τον εαυτό του και γίνεται πιο κοινωνικό και ανεξάρτητο.

Επίσης λειτουργούν τμήματα «Αqua fitness» για εφήβους και ενήλικες. Είναι ένα δυναμικό ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό και ένας εναλλακτικός τρόπος άσκησης που γυμνάζει και ψυχαγωγεί ταυτόχρονα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 19.30-22.00.

Διεύθυνση: Δημοτικό Αναψυκτήριο, Γ. Γιαννόπουλου 1, Κιάτο.

Τηλέφωνο: 27420-26105 - Fax: 27420-26546- Email: info@nokiatou.gr


Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger