.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία - Παραδόθηκε στις αρχές και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού

Εξιχνιάστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δολοφονία του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου από την Καλαμάτα και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τρίτης σε χαράδρα στη δυτική Μάνη. Ήδη τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καλαμάτας κάνουν λόγο για εξιχνίαση του διπλού φονικού, ωστόσο οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται την Πέμπτη.

Εξηγώντας τα κίνητρα της δολοφονίας, ανέφερε και ο ίδιος ότι ήταν οικονομικά και συγκεκριμένα ένα χρέος μόλις 800 ευρώ για αναβολικά χάπια τα οποία είχαν προπληρώσει στα θύματα αλλά δεν τα είχαν παραλάβει.

Όπως έγινε γνωστό ο ένας από τους δύο 19χρονους είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας ενώ το όπλο του εγκλήματος ανήκει στη μητέρα ενός εκ των δραστών.
Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Την ίδια ώρα εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην ενέδρα και τη δολοφονία, κανένας από τους οποίους δεν είναι πάνω από 21 ετών.

Τέλος, οι Αρχές βρήκαν το σκουτεράκι με το οποίο είχαν μεταβεί οι δύο φίλοι στην Καρδαμύλη, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους. Πιθανότατα αυτό είναι και το μέρος όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου, καθώς, στο σημείο έχουν βρεθεί και κηλίδες αίματος.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger