.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών από τους υποψηφίους δημάρχους πλησιάζει!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος*
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών από τους υποψηφίους δημάρχους πλησιάζει! Η αγωνία κορυφώνεται! Πόσοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα κόψουν το νήμα, έχοντας καταρτίσει το συνδυασμό τους;
Οι διαβουλεύσεις, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, εντείνονται επειδή οι συνεργασίες δημιουργούν περισσότερες προϋποθέσεις για τουλάχιστον αξιοπρεπή εκλογικά αποτελέσματα.
Η αρχή έγινε με τη σύμπραξη του κ. Γιώργου Γκιώνη με τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου, που έχει ήδη ανακοινωθεί.
Άραγε, ακολουθεί του κ. Κώστα Λογοθέτη με τον κ. Γιάννη Γιωτάκη; 
Εκτιμάται ότι η συνεργασία αυτή, εάν ευοδωθεί, θα προσδώσει νέα διάσταση στο σενάριο του προεκλογικού θεάτρου και θα διαφοροποιήσει, προς τα πάνω, την τιμή της συγκεκριμένης μετοχής στο εκλογικό χρηματιστήριο του Δήμου μας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προς αυτήν την κατεύθυνση, εργάζονται άτομα που πιστεύουν στη συνένωση των δυνάμεων των δύο υποψηφίων και στην κοινή τους πορεία για την κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Τα άτομα αυτά θεωρούν πως η μεγάλη αυτοδιοικητική γνώση του κ. Γιωτάκη είναι δυνατόν να συνεισφέρει στην εμπειρία του κ. Λογοθέτη από την εφαρμογή του καλλικρατικού νόμου.
Γιάννης Γιωτάκης-Αθανάσιος Θώδης, μέλος της 
                                 οργανωτικής επιτροπής του συνδυασμού                 
Ένας από τους πρωτεργάτες είναι ο Αθανάσιος Θώδης (Παυλάρας), μέλος της οργανωτικής επιτροπής της δημοτικής κίνησης του κ. Γιωτάκη και από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του κ. Λογοθέτη στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010. 
Μεθοδικά και αθόρυβα, με πειστικά επιχειρήματα και προς τις δύο πλευρές, ο κ. Θώδης στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, δηλώνοντας με τον τρόπο του ότι, παρά τις διαφωνίες του με τον κ. Λογοθέτη, το συμφέρον του τόπου προηγείται!
Γεγονός ή παραπληροφόρηση; Αναμένουμε!
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger