.

Ο Μπάμπης Δοσσαράς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Γκιώνη

Είναι η ώρα να επαναπροσδιοριστούμε με ένα φιλόδοξο και ρεαλιστικό σχεδιασμό.

Είναι η ώρα να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας

Είναι η ώρα να έχουμε ένα Δήμο που αξίζει να σταματάς και όχι να τον προσπέρνα.
Σήμερα που η επιβίωση είναι δύσκολη πρέπει να παλέψουμε όχι μόνο για αυτή αλλά για μια καλύτερη ζωή , ανθρωποκεντρική , αξιοπρεπή για όλους τους πολίτες σε κάθε  γωνία του Δήμου μας.
Συμμετείχα σε όλες τις κινήσεις πολιτών χωρίς το άγχος της αρχής με απόλυτη ευθύνη των πράξεων μου.

Η παρέμβαση των πολιτών ήταν και είναι ζητούμενο , όπως πάντα θα είναι γιατί δεν φτάσαμε στην ιδανική κοινωνία.

Η αντίθεση  μέχρι σήμερα για την ενεργή συμμετοχή μου στις εκλογές του Μαΐου ξεπεράστηκε γιατί η αλαζονεία , το ψέμα και η έπαρση και η κατάφορη αδιαφορία για το κοινό καλό είναι αυτά που με αφυπνίζουν και με οδηγούν εκεί που είναι τα πιστεύω μου. Υπάρχει τρόπος και μπορούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο για τον τόπο μας. Χωρίς να φθονώ κανένα , θέλοντας να τιμώ τον άνθρωπο ακούγοντας τα πάντα χωρίς καχυποψία προσπαθώ να κρίνω δίκαια.

Ο Γιώργος Γκιώνης μαζί με τους υποψηφίους συνεργάτες του και την συμμετοχή κάθε ενεργού πολίτη είναι αυτός που μαζί μπορούμε διαμορφώσουμε το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον αυτό που θα υποδεχτεί αυτό που θα προκύψει μέσα από το κοινωνικό διάλογο και την συνοχή.
Έχοντας οδηγό την δημιουργική εμπειρία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους ( οράματα) που θα βάλουμε όλοι μαζί βάσεις που μέσα από το σήμερα να δούμε το αύριο. Αισιόδοξα, ρεαλιστικά και ώριμα έχοντας διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος , διώχνοντας την μιζέρια , το φθόνο και κάθε τι που δεν χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι και σαν πολίτες. Τώρα είναι η η ώρα , τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει μια ώριμη παρέμβαση των πολιτών μέσα από την διοίκηση. Παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

P.S . Η αλήθεια είναι η δίκια σου γνώση και όχι αυτό που ο άλλος σου λέει. Να είναι καλό αυτό που θέλεις να πεις να έχει αξία για έμενα , για εμάς αν θέλεις να βοηθήσεις.


Ο Μπάμπης Δοσσαράς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger