.

Σοκάρουν τα τελευταία λόγια μιας 16χρονης που αυτοκτόνησε (video)

 

Συγκλονίζει το βίντεο που ανέβασε στο You Tube η 16χρονη Maddie Yates από το Louisville, λίγο πριν αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα η έφηβη, «ανέβασε» στο ίντερνετ ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον τίτλο «σημαντικό» και έπειτα το έκανε share στην προσωπική της σελίδα στο Twitter...
Μετά το βράδυ της Δευτέρας έβαλε τέλος στη ζωή της. Λεπτομέρειες για το πώς αυτοκτόνησε δεν έχουν γίνει γνωστές.
Το εν λόγω βίντεο το οποίο έχει πλέον «κατέβει» από το διαδίκτυο είχε πάνω από 10.000 views μέσα στις πρώτες 24 ώρες κοινοποίησής του.
«Ξέρω ότι θα πληγώσω όποιον με αγαπά.» ακούγεται η ανήλικη να λέει σε αυτό, εξηγώντας στη συνέχεια πως έχει κατάθλιψη και παίρνει Prozac.
«Είμαι σε αυτή την κατάσταση εδώ και καιρό και πιστεύω πως θα χειροτερέψω, οπότε δεν πιστεύω πως η αυτοκτονία είναι άσχημη λύση. Δεν θέλω κανένας να νομίσει πως φταίει για αυτό που θα κάνω. Είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι καλός άνθρωπος.» προσθέτει.
Μάλιστα η Maddie Yates, παλιότερα είχε «tweet-άρει» «Το γεγονός ότι η αυτοκτονία για κάποιους ανθρώπους είναι επιλογή, μου ραγίζει την καρδιά» ενώ με αφορμή μια φίλη της που είχε αυτοκτονήσει ετοιμαζόταν να λάβει μέρος σε μια πορεία κατά των αυτοκτονιών.



http://planet-greece
 
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger